Sokszínű TÁNCISKOLÁT KERESEL? Akkor megtaláltál minket! A PMS Dance Tánciskola szeretettel várja meglévő és leendő tanítványait, akik a táncot választják sportnak, hobbinak vagy még többnek!
Csatlakozz hozzánk Te is, hogy együtt rengessük meg a színpadot! Versenyek, fellépések, sokszínű képzés vár Rád, ha csapatunk tagja vagy! A legügyesebbek tehetséggondozó programunkban is részt vehetnek, társulatunk tagjai lehetnek. Évzáró gálánk egy különleges hip-hop tánc színházi előadás, melynek mindenki részese aki a PMS Dance Tánciskola növendéke! Egy nagyon kedvező havi tagdíjért több helyszínen (XX. ker, Újpest, Zugló), heti 30 féle órából, 10 tanár stílusából válogathatsz (hip-hop, new style, girly, lyrical, jazz, tutting, wacking, salsa, zumba, hastánc és még sok minden más)!A PMS rövidítése a Pesterzsébeti Művészeti Stúdióból ered, hiszen a központi tánciskola ott alakult, azóta több kerületben is van kihelyezett tagozatunk.
A rövidítést Perform Move Style néven is használjuk, hiszen a zenei világ egyre trendibb és a koreográfia is frissül az új stílusirányzatokkal Velünk együtt! És ezzel a kifejezéssel szeretnénk sugallani hogy számunkra mi a követendő példa (Adj elő a színpadon, Mozdulj, Legyen Stílusod)
Mára hivatalosan is akkreditált TEHETSÉG PONT vagyunk, ahol sok fiatal tehetséggel foglalkozunk!
Létrehoztunk egy társulatot, a PMS Dance HIP-HOP Tánc Színházat, ahol klasszikus meséket modern feldolgozásban láthatsz!
Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy Te is a színpadon lehess!

Pesterzsébeti Művészeti Stúdió 2002 óta foglalkozik tehetséges gyerek táncművészeti képzésével.
Az első generáció közül sokan választották hivatásuknak a táncot és közülük többen jelentkeztek Táncművészeti Főiskolára is.
Fontos hogy már általános iskolában a gyerekek megismerkedjenek a mozgás örömével, és azzal a szabad kifejezés móddal és kreativitással, amit a TÁNC ad nekik. Sokkal nyitottabb emberré válnak, és életük folyamán fel tudják használni azt a magabiztosságot amit a színpadon kapnak a TÁNC révén.

PMS Dance Tánciskola

Tehetséggondozó programunkban jelenleg 120 fő vesz részt. Ebből a legügyesebbek részére (30 fő) heti 2 óra ingyenes képzést biztosítunk, hogy ezáltal is szélesedjen a látókörük a tánc különböző műfajaiban. A három legjobb táncos részére pedig további ingyenes heti 2 órát biztosítunk a STAGE PROJECT keretében, ahol önálló alkotói nézőpontra neveljük őket!
Alapítványunk minden évben egy modern feldolgozású színházi előadást készít, melyben egy ismert mesét jelenítünk meg táncban, és a tehetségek színpadra léphetnek. Ez a kezdeményezés egyedülálló Magyarországon, hiszen a HIP-HOP tánc és zenei kultúrára alapozva ez az egyetlen színházi előadás!
Hisszük benne, hogy a mai gyermek érdeklődését lekötni és meggyőzni, hogy a szabadidejét hasznosan töltse el, a TÁNC egy kiváló eszköz! Az idő múlásával a gyerekek, tagok változnak, de a családias közeg és alkotó szellemiség mindig megmarad, amin az iskola tánc tanárai dogloznak!
FLASH Mob táncokkal is foglalkozunk, így ha valakinek szüksége van egy figyelemfelkeltő megmozdulásra, bátran hívjon minket!

Tánciskolánk alapítványa pályázatok útján anyagilag is folyamatosan segíti azokat az ifjú tehetségeket, akik nehezebb anyagi körülményeik miatt esetleg kevesebbet tudnának megengedni maguknak képzésekből, versenyzésből, tagdíjból, utazásból. Számos ingyenes képzést biztosítunk, illetve ingyenes lehetőséget biztosítunk pályázatok segítségével külföldi versenyekre történő eljutáshoz, külföldi társulat magyarországi tánc színházi előadásának megnézésére, téli és nyári edzőtáborozás részvételére, és minden másra amire igény van, és tudunk segíteni. A cél, hogy akit már megtalált a tánc ereje, és tehetséges benne, maradjon ezen az úton és tágítsa határait, továbbá hogy kiegyensúlyozott, boldog ember legyen, mert a TÁNC nemcsak terápia egy nehezebb lelki időszakban, de olyan alkotói és előadói szabadságot ad, amelyben kiteljesedhetünk mint ember, mint barát, mint csapattárs, és mint hivatás!www.pmsdance.hu ::: Minden jog fenntarva 2013